Light Residence

Shanghai
Architects
Interval Architects
Localització
Shanghai
Any
2019

The major challenge of the project is how to resolve the problem of lack of lighting in the apartment, which is in one of old residential building with small windows, located in downtown Shanghai. Artificial light membrane was used at various places of the apartment to mimic the effect of natural light. This works together with the minimal use of color and materials in the flat to achieve a poetic beauty.

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per Interval Architects

1/2 Stadium
Beijing
Rollercoaster
Beijing
Yurt Villa
Zhangye
Raffles Kindergarten Complex
Huailai
Tower of Bricks
Hengshui
Botanic Exhibition Greenhouse
Hebei