Spring Grill Bar

Shanghai
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Fotografia © Linshan Film
Dibuix © Atelier d"More
Architects
Atelier d'More 多么工作室
Localització
Shanghai
Any
2019
Pisos
1-5 pisos
Equip
Le Sheng, Wei Wang, Zhiyi Lu

Spring grill bar is located in Green Milan square of Shanghai Yangpu district, a large area of glass Windows, showing the white and pure environment inside with an open attitude. At first glance, it doesn't seem to have anything to do with drinking and barbecue.

Restaurant is divided into four spaces, each space with different levels and scales, providing a variety of dining experiences. The 4.42-meter high space in the central area is like a surreal magical cave, which brings visual impact. The vaulted condole of tall and rich tension is carried, it also feels like being in a holy white church, which added a sense of ritual to an casual barbecue meal. The six-person table area at the left side is separated from the central area by a wall, which space is narrowed in width but retains a height of 4.42 meters, providing a sense of comfort while increasing privacy. The height is lowered at the area next to the windows, to create a warm and private dining environment. The large floor-to-ceiling window on one side expands the visual space and eliminates the sense of depression. The back area of the restaurant has a high and open space gives a panoramic view of the layered and jumping ceiling, which is a great place to enjoy the overall view of the restaurant.

Projectes relacionats

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO

Revista

Altres projectes per Atelier d'More 多么工作室

Multifunctional Exhibition Center
Shanghai