The Peach Garden

Beijing
aerial view
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
the facade renovation
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
after the reconstruction
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
viewing box
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
viewing box
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
gazebo
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
cafe
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
home interior
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
home interior
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
landscape details
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
landscape details
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
landscape details
Fotografia © ArchiTranslator / He lian
location analysis
Dibuix © United Practice Architects
decomposition of axonometric
Dibuix © United Practice Architects
ground floor plan
Dibuix © United Practice Architects
2nd floor plan
Dibuix © United Practice Architects
anatomical perspective
Dibuix © United Practice Architects
Architects
United Practice Architects | UPA
Adreça
No.10, Shihuyu Village, Jiuduhe Town, Huairou, Beijing
Any
2019
Preu
100.000 - 1 milió
Pisos
1-5 pisos
Client
The Peach Garden Hotel
Equip
Zhou Chao,Deng Kechao,Zhang Hang,Qin Siyuan

In this project, the old traditional quadrangle in the northern China was rebuilt as a courtyard house, providing accommodation and social function, as well as, exhibiting floristry. We respect the historical building and spare no effort to minimize the effect of newly built part. Also,we utilize innovative transformative strategy to satisfy the new functional need and improve the wellbeing of guests. As for the strategy of light construction, it is sustainable and can achieve high construction quality by a low cost.
During the reconstruction of the old house, the original timber structure has been reserved, while part of external walls has been renewed. We reserved the whole stone walls, but rebuilt the southern wall. Meanwhile, we redesigned the entrance and windows, as well as the viewing boxes. We tore down the shabby roof, added insulation and waterproof layer, as well as the skylight. In addition, the traditional grey roofing tiles have been recycled. What is more, we utilized large area glass to allow nature permeate into the room. The different viewing boxes have been added in each guest room to extent indoor space and promote the communication between architecture and nature.
In sharp contrast between the old and the new, the heavy and the light, the historical building is reborn.

Projectes relacionats

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Revista

Altres projectes per United Practice Architects | UPA

Lahao Stone Houses