Foto © Su Shengliang
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Foto © Dai Zhejia
Zeichnung © ATELIER L+

Hangzhou Citizen Center

 Zurück zur Projektliste
Adresse
No.18 Jiefang East Road, Jianggan District, 310019 Hangzhou
Jahr
2015
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
20–100 Stockwerke

The projectstoodout among 69 international programs and was implemented. Hangzhou Citizen Center is a mega block structure composed of six 100-meter high-rises and four podium buildings. It strenches out around the 400-square-meter super block, and is located on the city axis with the West Lake to the north and Qiantang River to the south. The high-rises are connected atthe height of 90m. As the West Lake is the center of Hangzhou, the Citizen’s Center is oriented around an open garden. Metaphysically speaking, ‘human’ will be the center of architecture and even of the city. Therefore it forms an ‘isostructural’ spatial relationship with the old town.

Andere Projekte von ATELIER L+

Sichuan International Tennis Center
Chengdu
Qingdao Linghai Spa Hotel
Qingdao
Wharf Ecological Tourism Floor Area at Delta of Yellow River
Dongying