Humanwell Group Headquarter

Wuhan
Architekten
Zephyr Architects
Jahr
2011
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
Vertraulich

The form of the project responds to the immediate context, the site boundaries and program requirements.  The higher and lower wings accommodate offices and labs respectively.  The massing of both buildings is articulated at different levels with setbacks and cantilevers to and from the façade surfaces.  They provide a lively interface with the plaza and road.  A 750mm module is used in both plan and façade, which is the standard module of the furniture, stone and aluminum panels.

Status: Completed

Client: Wuhan Bio-lake Commission

Building Area: 150,000 sq.m.

Partner-in-Charge: Zhao Zhonggui

Project Team: Zhao Zhonggui, Zhong Mingzheng, Wang Yuyang

Design Period: 2009

Construction Period: 2010-2011

Dazugehörige Projekte

  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO

Magazin

Andere Projekte von Zephyr Architects

Pool at Fragrant Hill
Beijing
Science Valley Office & Clubhouse
Langfang
Bio-Lake Reception Center
Wuhan
Wuyuan Hotel and Resorts
Jiangxi
New Energy Campus Reception Center
Wuhan