Lunuers Community

Shanghai
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Foto © hcreates
Architekten
hcreates interior design
Jahr
2019
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke

Our latest project for one of Shanghai's best bakeries, Luneurs. This tree-lined spot in the former French Concession was destined for a lively community hangout. The brushed stainless steel and white marble countertops highlight the production focus of this bakery. Balancing this are softer natural finishes and textures of wood and brick providing a link to the artisanal history of the bakery. Walnut window frames and a large product window to the exterior invite in the passerby. Raw concrete walls, vertical white tiles, and their signature concave mirror and hand-laid terrazzo floor, reference the first shop.
Co-founder and head designer Hannah Churchill says “One of the happy material finds of this project was the backside of the terracotta-colored bricks used on the walls. They provided such a creative texture and warmth to this project.”

Dazugehörige Projekte

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Magazin

Andere Projekte von hcreates interior design

Zespri
Shanghai
Gemma De Osteria
Shanghai
New Zealand Central
shanghai
Cobra Lily
shanghai
Luneurs
shanghai
The Clinic
shanghai