Wheat

Shanghai
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Foto © Studio DOHO
Architekten
Studio DOHO
Adresse
Fumin Road, Shanghai
Jahr
2017
Kosten
100.000 – 1 Mio.
Stockwerke
1–5 Stockwerke
Team
Studio DOHO

Healthy living and eating was the driving concept behind new restaurant Wheat. The design of the project reflects the fresh and organic character of the food with a primarily white palette with accents of natural and bronze tones.

Green tiles were used at the organic wine bar, which opens to the terrace offering specialty wine cocktails. A living plant wall frames the mosaic tile at the terrace, creating an intimate seating area outside.

Built-in furniture made from compressed fibre boards subtly referr to wheat grain tones and textures. Hanging text and graphics provide clear wayfinding and make the space light and fun. A multi-use flex space at the back of the restaurant provides a space for pop-up yoga, kids play events and private parties.

Dazugehörige Projekte

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Magazin

Andere Projekte von Studio DOHO

POKE POKE
Shanghai
Colca
Shanghai
TIME CAPSULE CAFÉ
Shanghai
BOTECO
Shanghai
ZHIZUO
Beijing
PIE BIRD
Shanghai