dining room
Photo © 后时建筑
living room
Photo © 后时建筑
balcony
Photo © 后时建筑
living room
Photo © 后时建筑
diningroom
Photo © 后时建筑
dining room
Photo © 后时建筑
entrance hall
Photo © 后时建筑
water bar
Photo © 后时建筑
bathroom
Photo © 后时建筑
study
Photo © 后时建筑
study
Photo © 后时建筑
master bedroom
Photo © 后时建筑
master-bedroom
Photo © 后时建筑

Home of GUGU

 Back to Projects list
Location
Beijing
Year
2021

The apartment is located on the ground floor in the commercial resident area in Beijing. We were attracted by the south-facing yard and the shadows of the trees on the wall in the first time of visiting. In that moment, we forgot the crowd and sweltering outside totally. The previous owner of the apartment removed all partitional wall and used it as the studio. We walked along with the existing wall and started understanding the relationship and transition between rooms.
In this centralized layout with the dining room and living room as the center, that two rooms will take on the duty to reflect that special relationship, which will offer the apartment with a featured special character.

Other Projects by beyondtime architects

Nanliang Boutique Inn
Beijing
Service Center of Peony Performance Park
Fuzhou
Nanliang Workshop
Beijing