Hyde Mansion Clubhouse

Guangzhou
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects
Ronald Lu & Partners
Address
Guangzhou
Year
2016
Cost
Undisclosed

The interior design of this elegant clubhouse aligns with the design intent of the entire development – recreating the deluxe lifestyle of London’s Hyde Park. From exterior to interior, every detail of this clubhouse is suffused with elegance and luxury.

The clubhouse’s main facilities are below ground level. The designers turned the central atrium space into a stunning highlight: an outdoor park which extends the clubhouse’s leisure areas to the exterior – thus allowing more sunlight inside and encouraging sustainable lifestyle elements at the same time. The central atrium also creates a space where the British afternoon tea culture is introduced to residents and their guests. VIP room and cooking room are also located around the atrium, enhancing their accessibility and comfort.

Related Projects

Other Projects by Ronald Lu & Partners