The Play-round

Changzhi
Architects
Superimpose Architecture
Location
Changzhi
Team
Carolyn Leung, Ben de Lange, Ruben Bergambagt, Ana Timicescu, Arianna Bavuso

Superimpose designed a kindergarten, which encourages kids to explore, play, stimulate their senses and, most importantly, to be active in the outdoor environment. To achieve that, Superimpose challenged the enclosed space orientated, overprotective and digital media focused surroundings that city kids endure in similar rapidly urbanized cities in China.

A kindergarten was proposed in the newly built residential areas for which Superimpose designed the master plan. The design needs to comply with the strict and updated local codes for kindergartens, such as enforcement of daylight, outdoor play areas and safety. Superimpose dedicated the design to getting as much daylight in as possible and to providing a mixture of private and public outdoor play areas varying in sizes, shapes and views. By blurring the physical boundaries between outside and inside, kids are encouraged to go outside and explore.

Related Projects

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressive cleanroom expansion
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Other Projects by 叠术建筑设计咨询(北京)有限公司

Community Mountain
Hangzhou
The Red Courtyard
Red Courtyard
The Valley
Hangzhou
Re-Veil Interior
Changzhi
Hangzhou Sky City
Hangzhou