Guangzhou New TV Tower Square and Underground Plaza Design

Guangzhou
Arquitectos
IAPA
Dirección
广州市海珠区新港中艺苑路, 510317 Guangzhou
Año
2007

The design concept was ‘ a piece of floating white cloud beside the Pearl River.’ The design highlights the features of the town square, utilizing the landscape of the square and the sky to create an irregular-shaped landscape avenue through the entire site. Made of steel, timber and bamboo, the cloudlike framework around the foot of the tower adds a dynamic dimension to the site and an open and comfortable environment to the public.

Proyectos relacionados

  • Dreifachturnhalle Gipf Oberfrick
    Walter Bieler AG
  • Lifestyle Finland
    Lien Tran Interior Design
  • The Wellness Loft
    Lien Tran Interior Design
  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO

Magazine

Otros proyectos de IAPA

Xiachong Resorts Apartment Project
Daya bay
Zhongshan Huoju Development Zone Senior Citizen Centre Conceptual Design
Zhongshan
Shaanxi Hancheng Liangdai Village Heritage Park Conceptional Planning
Hancheng
DESIGN OF SUPER CITY PORTAL IN SHENZHEN NORTH STATION
Shenzheng
Cable Car Station Architectural Design For Qingshui Bay
Yanchuan