Site N, Xixi Wetland Art Village

Hangzhou
Arquitectos
Wang Weijen Architecture
Ubicación
Hangzhou
Año
2011
Pisos
1 - 5 pisos
Cliente
西溪湿地公园工程建设指挥部

The site sits on three narrow strips of land opens to water views both in their front and back, provoking our senses toward mountain, water, sky and the field. Different situations of landform lead to possibilities of shaping various linear landscape experiences. Through the composition of a series of architectural viewing instruments each designed for different positions and viewing angles, the project intends to reverse the process of mo[ve]vie[w] and reframe our scenic experiences, exploring new conditions for our perceptions toward landscape, or mountain and water.

Proyectos relacionados

  • Wellness Bogn Sedrun
    Walter Bieler AG
  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape

Magazine

Otros proyectos de Wang Weijen Architecture

Music School, Tainan National University of Art
Tainan
Chongkeng Primary School
Taichung
Guanglong Primary School
Taichung
Fumin Primary School
Taichung
Bai Sha Wan Beach and Visitor Centre
Taipei
Community College, Lingnan University
Tuen Mun