The Big Box

Basel, Switzerland
Arquitectos
playze
Año
2006
Coste
0 - 100.000
Pisos
1 - 5 pisos
Client

kreisvier GmbH

Location
Basel, Switzerland

Completed in
October 2006

Built area
15m2

Team
Mengjia He, Pascal Berger, Marc Schmit

the big box is a mobile event space. it is built within a recycled freight container and can therefore be hauled by a standard truck rig and set-up at an event location within a few minutes. thanks to a flexible furniture system fixed to one single pole, the container can be easily converted from a bar to an exhibition place, from a ticket booth to a lounge or even host a small performance. the aesthetic purity of the interior is meant to contrast the roughness of the industrial exterior.

Proyectos relacionados

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Magazine

Otros proyectos de playze

Xingfuli
Shanghai
VIA Raststätte
Berlin, Alemania
Swiss Green Tower
Changzhou
Ningbo Urban Planning Exhibition Center
Ningbo
Maison Machtum
Machtum, Luxemburgo