Light Residence

Shanghai
Architectes
Interval Architects
Lieu
Shanghai
Année
2019

The major challenge of the project is how to resolve the problem of lack of lighting in the apartment, which is in one of old residential building with small windows, located in downtown Shanghai. Artificial light membrane was used at various places of the apartment to mimic the effect of natural light. This works together with the minimal use of color and materials in the flat to achieve a poetic beauty.

Projets liés

  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape
  • Slow Down: Liupanshui Minghu Wetland Park
    Turenscape

Magazine

Autres projets de Interval Architects

1/2 Stadium
Beijing
Rollercoaster
Beijing
Yurt Villa
Zhangye
Raffles Kindergarten Complex
Huailai
Tower of Bricks
Hengshui
Botanic Exhibition Greenhouse
Hebei