Multifunctional Exhibition Center

Shanghai
Disegno © Atelier d"More
Architetti
Atelier d'More 多么工作室
Sede
Shanghai
Anno
2017
Team
Le Sheng, Wei Wang, Zhiyi Lu, Zhenhua Wen

The exhibition center is located in yangpu district, Shanghai, features including organic rice and peripheral products display, office venue and so on. The client's functional requirements for this space are diversified, so we need to fit these functions in the limited space and satisfy the complete use experience. Through the study of the spatial scale of each function and its usage period, we screened out those functions with similar spatial scale and different usage periods, which functions are the conference, the exhibition and the party. We overlapped part space of these functions, and used the movable partition to switch the layout and scale of the space, so as to meet the needs of different functions.

Progetti collegati

  • Umbau Wohn- und Geschäftshaus Sarnen
    Beda Dillier
  • INTERIOR FOR ZWEITWERK VOLKSWAGEN, DESIGN BY JULIAN APPELIUS
    Koy + Winkel Fotografie
  • MCPARKING, AIRPORT BER
    Koy + Winkel Fotografie
  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS

Rivista

Altri progetti di Atelier d'More 多么工作室

Spring Grill Bar
Shanghai