Nanliang workshop

beijing
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Visualizzazione © BTA
Architetti
beyondtime architects
Anno
2019
Costo
0 - 100K
Piani
1-5 Piani

As the wealth of the whole village, that nature rock is the feature of the village and also of this project. We will fully use it, and protect it simultaneously. So without touching the rock is the fundamental design attitude.

The perception of the space inside of the pigsty is like someone embracing the rock. It’s purely the place to great with the rock. This perception indicates that it will be an introvert space, no necessary to flow outside into inside.

Progetti collegati

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Rivista

Altri progetti di beyondtime architects

Service Center of Peony Performance Park
Fuzhou
nanliang boutique inn
beijing