The Big Box

Basel, Svizzera
Architetti
playze
Anno
2006
Costo
0 - 100K
Piani
1-5 Piani
Client

kreisvier GmbH

Location
Basel, Switzerland

Completed in
October 2006

Built area
15m2

Team
Mengjia He, Pascal Berger, Marc Schmit

the big box is a mobile event space. it is built within a recycled freight container and can therefore be hauled by a standard truck rig and set-up at an event location within a few minutes. thanks to a flexible furniture system fixed to one single pole, the container can be easily converted from a bar to an exhibition place, from a ticket booth to a lounge or even host a small performance. the aesthetic purity of the interior is meant to contrast the roughness of the industrial exterior.

Progetti collegati

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Rivista

Altri progetti di playze

9 Jiantang Courtyard Villa
Shanghai
Prussien
Basel, Svizzera
German Pavilion Expo 2010 (local architect)
Shanghai
Maison Machtum
Machtum, Lussemburgo
Swiss Green Tower
Changzhou
Shaoxing Guesthouse
Shaoxing