© 100S-1
© 100S-1
© 100S-1
© 100S-1
© 100S-1
© 100S-1
© 100S-1

Xiang Jing & Qu Guangci Sculpture Studio

 プロジェクト一覧に戻る
2013
階数
1~5階
クライエント
Xiang Jing & Qu Guangci

The mountain shape building gradually setback towards northwest, in case of that, the pressure from huge building volume has been reduced, meanwhile, realizing better lighting and ventilation. According to “Mountain” shape, three dimension routes have been organized between southeastern courtyard to roof courtyard. Corridors, external and internal stairs, stones, plants have been organized by connection between skylights and pavilion etc. Chinese courtyard concept has been embedded in the whole building by contract between emptiness and concrete, sparse and dense, turn and return.

Atelier 100s+1 によるその他のプロジェクト

Art Center of Huangmei Opera
Anqing
Studio and Family House
“9 Peninsulas” master plan
Nanning
Fuchun Garden Hotel
Nanning
Oceanpic Digital Graphic Office
Beijing