The Big Box

 プロジェクト一覧に戻る
2006
費用
0~10万
階数
1~5階
Client

kreisvier GmbH

Location
Basel, Switzerland

Completed in
October 2006

Built area
15m2

Team
Mengjia He, Pascal Berger, Marc Schmit

the big box is a mobile event space. it is built within a recycled freight container and can therefore be hauled by a standard truck rig and set-up at an event location within a few minutes. thanks to a flexible furniture system fixed to one single pole, the container can be easily converted from a bar to an exhibition place, from a ticket booth to a lounge or even host a small performance. the aesthetic purity of the interior is meant to contrast the roughness of the industrial exterior.

playze によるその他のプロジェクト

Xingfuli
Shanghai
VIA Raststätte
Berlin, ドイツ
Swiss Green Tower
Changzhou
Ningbo Urban Planning Exhibition Center
Ningbo
Maison Machtum
Machtum, ルクセンブルグ