Hangzhou New CBD Foreshore Park

Hangzhou
ビジュアリゼーション © KI Studio
図面 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
写真 © KI Studio
ランドスケープ アーキテクト
KI Studio
場所
Hangzhou
2006
費用
非公開
階数
非公開

The site encompasses an area of approximately 37 hectares along the foreshore of the Qiantang River to be used as a multi-function park as a key focus on visual and functional integration with adjacent developments/open space systems and a large portion of the site covers underground car parking and road infrastructure, thereby creating a large “green roof”. The Masterplan provided a more unified, legible open space framework that successfully integrated the many parts of the existing plan- adjacent developments, the central axis, adjacent parks & infrastructure as well as creating spaces for uses that would adapt to changing recreational and social needs over time.

The New CBD is the major landmark development for the future expansion of the city of Hangzhou. The CBD will house large office and retail complexes, residential buildings, hotels and major cultural points of interest such as the new convention centre and the main theatre. The New CBD, located along the edge of the Qianjiang River will have a both an orientation to the river while also linking to the old part of town the West Lake area which is the historic town centre.

関連したプロジェクト

  • Wellness Bogn Sedrun
    Walter Bieler AG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur

Magazine

KI Studio によるその他のプロジェクト

Lane Cove Tunnel, pedestrian bridge, bus interchange and public plaza
Lane Cove, Australia
Hangzhou New CBD Bridge Competition
Hangzhou
Gunyama Park and Aquatic Centre
Sydney, Australia
Desert Knowledge Precinct - Review of masterplan
Alice Springs, Australia
Jiefang Tunnel
Hangzhou