Multifunctional Exhibition Center

Shanghai
図面 © Atelier d"More
建築家
Atelier d'More 多么工作室
場所
Shanghai
2017
チーム
Le Sheng, Wei Wang, Zhiyi Lu, Zhenhua Wen

The exhibition center is located in yangpu district, Shanghai, features including organic rice and peripheral products display, office venue and so on. The client's functional requirements for this space are diversified, so we need to fit these functions in the limited space and satisfy the complete use experience. Through the study of the spatial scale of each function and its usage period, we screened out those functions with similar spatial scale and different usage periods, which functions are the conference, the exhibition and the party. We overlapped part space of these functions, and used the movable partition to switch the layout and scale of the space, so as to meet the needs of different functions.

関連したプロジェクト

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Atelier d'More 多么工作室 によるその他のプロジェクト

Spring Grill Bar
Shanghai