The Peach Garden

Beijing
aerial view
写真 © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
写真 © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
写真 © ArchiTranslator / He lian
construction of wood struction
写真 © ArchiTranslator / He lian
the facade renovation
写真 © ArchiTranslator / He lian
after the reconstruction
写真 © ArchiTranslator / He lian
viewing box
写真 © ArchiTranslator / He lian
viewing box
写真 © ArchiTranslator / He lian
gazebo
写真 © ArchiTranslator / He lian
cafe
写真 © ArchiTranslator / He lian
home interior
写真 © ArchiTranslator / He lian
home interior
写真 © ArchiTranslator / He lian
landscape details
写真 © ArchiTranslator / He lian
landscape details
写真 © ArchiTranslator / He lian
landscape details
写真 © ArchiTranslator / He lian
location analysis
図面 © United Practice Architects
decomposition of axonometric
図面 © United Practice Architects
ground floor plan
図面 © United Practice Architects
2nd floor plan
図面 © United Practice Architects
anatomical perspective
図面 © United Practice Architects
建築家
United Practice Architects | UPA
住所
No.10, Shihuyu Village, Jiuduhe Town, Huairou, Beijing
2019
クライエント
The Peach Garden Hotel
チーム
Zhou Chao,Deng Kechao,Zhang Hang,Qin Siyuan

In this project, the old traditional quadrangle in the northern China was rebuilt as a courtyard house, providing accommodation and social function, as well as, exhibiting floristry. We respect the historical building and spare no effort to minimize the effect of newly built part. Also,we utilize innovative transformative strategy to satisfy the new functional need and improve the wellbeing of guests. As for the strategy of light construction, it is sustainable and can achieve high construction quality by a low cost.
During the reconstruction of the old house, the original timber structure has been reserved, while part of external walls has been renewed. We reserved the whole stone walls, but rebuilt the southern wall. Meanwhile, we redesigned the entrance and windows, as well as the viewing boxes. We tore down the shabby roof, added insulation and waterproof layer, as well as the skylight. In addition, the traditional grey roofing tiles have been recycled. What is more, we utilized large area glass to allow nature permeate into the room. The different viewing boxes have been added in each guest room to extent indoor space and promote the communication between architecture and nature.
In sharp contrast between the old and the new, the heavy and the light, the historical building is reborn.

関連したプロジェクト

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

United Practice Architects | UPA によるその他のプロジェクト

Lakeside rest station
Ezhou
Xinzhaiping Village Renewal
Xinzhaiping Village
Lahao Stone Houses
Liaojiaqiao Town
With Joy Homestay No. 10 Courtyard
Beijing
The Hillside House
Tianjin