Z House

Zhongshan
建築家
Think Evolution Architecture
2015

We wanted to prove good simple design with nature in mind is possible even with limited space and small budget. This is a three-storey building containing a shop and 5 flats on a small budget. With simplicity and nature in mind, rear flats have long balconies with panoramic views and all share a rooftop garden. The roof's parapet walls facing the street is pulled up to increase privacy and shading for the rooftop garden.

関連したプロジェクト

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • Turning Gray into Green : Meishe River Greenway and Fengxiang Park, Haikou,China
    Turenscape
  • Tongnan Dafosi Wetland Park
    Turenscape

Magazine

Think Evolution Architecture によるその他のプロジェクト

Church
Hubei
3D Home
Hong Kong