TAO

Viewing Pavilion on Hill

 プロジェクト一覧に戻る
2012
費用
非公開
階数
非公開

The pavilion is located in woods on the hill of TashanPark in Weihai, a coastline city in Shandong.

To protect the trees in site and offer the view to major sights of city, the building is conceived as a merged volume with three viewing tubes like tree branches orientating to different axis. Half buried and half cantilevered, the building provides to the visitor different experience on two levels: walking down half level, one will enter the inside of teahouse and gallery space with framed views to various scenery; walking up through the preserved trees in landscape to the roof terrace, one will enjoy a unfolded breathtaking panoramic view to the ocean on this viewing platform.

TAO によるその他のプロジェクト

Xiaoquan Elementary School
Deyang
Museum of Handcraft Paper
Gaoligong Mountain
ChangMeng Care Center Dining Hall
Beijing
Riverside Clubhouse - Folded Farnsworth
Yancheng
TAO Architect's Office, Refurbishment of a warehouse
Beijing
Wuyishan Bamboo Raft Factory
Wuyishan