Greenland Tower Chengdu

Chengdu
Visualization © AS+GG / OVI
Lichtontwerpers
OFFICE FOR VISUAL INTERACTION
Adres
Yidu Avenue West Road , Chengdu
Jaar
2017
Kosten
Undisclosed
Verhalen
100+ Stories

Located in the center of Chengdu’s booming Dongcun district, the 468-meter faceted, glass tower is the centerpiece of a new mixed use complex. Carefully detailed LED luminaires are concealed within architectural reveals between each facet along the height of the tower. The reveals are activated at night with a combination of both white and blue light. Employing light control systems, the lighting will be programmed to produce various dynamic effects that animate the ‘peaks and valleys” of the faceted façade.

Gerelateerde projecten

  • Neubau Staatsanwaltschaft Ulm
    Schulz und Schulz
  • Studie Crusch
    CAVIGELLI & ASSOCIATES AG
  • Wohnungsbau "Wilhelms IX" Wiesbaden
    BGF+ Architekten PartGmbB
  • London Kensington
    TERRAZA BALEAR SL
  • Son Paraiba
    TERRAZA BALEAR SL

Magazine

Andere projecten van OFFICE FOR VISUAL INTERACTION

Museum Of Modern Art (MoMA) Design Store
New York, NY, USA
Coco – Grove at Grand Bay
Coconut Grove, FL, USA
Grand Theatre de Rabat
Rabat, Morocco
Dancing Dragons
Seoul, Zuid Korea
Lois and Richard Rosenthal Center for Contemporary Art
Cincinnati, OH, USA
Taiwan National Marine Ecological Museum (NMEM)
Keelung City