Multifunctional Exhibition Center

Shanghai
Drawing © Atelier d"More
Architecten
Atelier d'More 多么工作室
Locatie
Shanghai
Jaar
2017
Team
Le Sheng, Wei Wang, Zhiyi Lu, Zhenhua Wen

The exhibition center is located in yangpu district, Shanghai, features including organic rice and peripheral products display, office venue and so on. The client's functional requirements for this space are diversified, so we need to fit these functions in the limited space and satisfy the complete use experience. Through the study of the spatial scale of each function and its usage period, we screened out those functions with similar spatial scale and different usage periods, which functions are the conference, the exhibition and the party. We overlapped part space of these functions, and used the movable partition to switch the layout and scale of the space, so as to meet the needs of different functions.

Gerelateerde projecten

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Magazine

Andere projecten van Atelier d'More 多么工作室

Spring Grill Bar
Shanghai