The Big Box

 Voltar à lista de projetos
Ano
2006
Custo
0 - 100K
Pisos
1-5 Stories
Client

kreisvier GmbH

Location
Basel, Switzerland

Completed in
October 2006

Built area
15m2

Team
Mengjia He, Pascal Berger, Marc Schmit

the big box is a mobile event space. it is built within a recycled freight container and can therefore be hauled by a standard truck rig and set-up at an event location within a few minutes. thanks to a flexible furniture system fixed to one single pole, the container can be easily converted from a bar to an exhibition place, from a ticket booth to a lounge or even host a small performance. the aesthetic purity of the interior is meant to contrast the roughness of the industrial exterior.

Outros projetos por playze

Xingfuli
Shanghai
VIA Raststätte
Berlin, Alemanha
Swiss Green Tower
Changzhou
Tony's Farm
Shanghai
German Pavilion Expo 2010 (local architect)
Shanghai