Photo © Dick Duyves
Photo © Dick Duyves
Photo © Dick Duyves

Herengracht

 Voltar à lista de projetos
Localização
Amsterdam, Holanda
Ano
2011
Pisos
1-5 Stories

For the project 'Herengracht' Powerhouse Company renovated a typical Dutch canal house situated in the centre of Amsterdam. By moving and replacing the original staircase and removing a part of the floor a view to the beautiful old windowframe was created. At the top floor the space was left open to create a spacial effect. A wooden interior element becomes a walkin closet inside the bedroom. The kitchen design emphasizes the great height of the kitchen space. By introducing a lazy staircase in the living room, the full height bookcase becomes part of this living area.

Outros projetos por Powerhouse Company

Village House
Copenhagen, Denmark
Being
Various Locations, Holanda
Rijtuigkap
Haarlem, Holanda
H2otel
Amsterdam, Holanda
Villa Neo
Cyprus, Cyprus
Art Warehouse
Schiphol, Holanda