Villa V

 Voltar à lista de projetos
Localização
Utrecht, Holanda
Pisos
1-5 Stories

Set in a woody part of the Netherlands, Villa V is situated near a clearing in a gorgeous estate. The spaces in the house are the result of organizing the rooms according to a combination of views, structure, privacy, and natural daylight. All spaces are organized toward natural light and views of the countryside, without creating any dark corridors or corners in any of the rooms. Every room in the house has a clear function and can be closed off to create privacy. By sliding away the doors, living spaces can be opened toward each other and flow into one another, creating a cascade of spaces on the clearing in the forest. Two patios bring light into the heart of the house.

Outros projetos por Powerhouse Company

Village House
Copenhagen, Denmark
Being
Various Locations, Holanda
Rijtuigkap
Haarlem, Holanda
H2otel
Amsterdam, Holanda
Villa Neo
Cyprus, Cyprus
Art Warehouse
Schiphol, Holanda