“Cross the Street and Embed Gardens" -- AI Future Community

Shanghai
Video ©
A bird's-eye view
Photo © Su Shengliang
Sketch of the Concept
Drawing © Dplus Studio
Inner Street
Photo © Create AR
Inner Street
Photo © Create AR
Building interface along Haike Road Photo
Photo © Create AR
Courtyard enclosed by hollow walls
Photo © Su Shengliang
Courtyard Enclosed by Hollow Walls
Photo © Create AR
Courtyard Enclosed by Hollow Walls
Photo © Zhou Xuefeng
Building interface along Haike Road Photo
Photo © Su Shengliang
Courtyard Enclosed by Hollow Walls
Photo © Create AR
Entrance Gray Space
Photo © Create AR
Roadshow Square for Crowd Activities
Photo © Li Shuo
Corner Square
Photo © Create AR
Cross the Street and Embed Gardens
Drawing © Dplus Studio
Site Plan
Drawing © Dplus Studio
Perspective View of Inner Street Section
Drawing © Dplus Studio
Ground Floor Plan
Drawing © Dplus Studio
Perspective View of Inner Street Section
Drawing © Dplus Studio
Sectional Program Diagram
Drawing © Dplus Studio
Site Model
Photo © Dplus Studio
Typical Unit Model
Photo © Dplus Studio
Typical Unit Model
Photo © Dplus Studio
Typical Unit Model
Photo © Dplus Studio
Arquitectos
DPLUS STUDIO
Endereço
Haike Road, Zhangjiang Central District, Shanghai , 200122 Shanghai
Ano
2021

The concept of open block and its values of intensive land use, multiple functions and public life have provided a new possibility for urban construction. Dazheng architectural firm in recent years to complete the future block is located in Shanghai zhangjiang science city AI Future Community for the idea, by the construction group model, single architectural design and public space design analysis, points out that industrial park space under the influence of the open block concept model, can better adapt to the future of citizens in the city blocks, industrial ecology and life needs.

Projetos relacionados

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Outros projetos por DPLUS STUDIO

Experimental Primary School of Suzhou Science and Technology Town
Suzhou
The New Bund School of No.2 Secondary School of East China Normal University
Bing Chang Tian New Bund Kindergarten
Shanghai
Nanchang Shimao Water City Cloud Office Center
Nangchang