Humanwell Group Headquarter

Wuhan
Arquitectos
Zephyr Architects
Ano
2011
Custo
Undisclosed
Pisos
Undisclosed

The form of the project responds to the immediate context, the site boundaries and program requirements.  The higher and lower wings accommodate offices and labs respectively.  The massing of both buildings is articulated at different levels with setbacks and cantilevers to and from the façade surfaces.  They provide a lively interface with the plaza and road.  A 750mm module is used in both plan and façade, which is the standard module of the furniture, stone and aluminum panels.

Status: Completed

Client: Wuhan Bio-lake Commission

Building Area: 150,000 sq.m.

Partner-in-Charge: Zhao Zhonggui

Project Team: Zhao Zhonggui, Zhong Mingzheng, Wang Yuyang

Design Period: 2009

Construction Period: 2010-2011

Projetos relacionados

  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Neubau Einfamilienhaus Liebefeld
    Johannes Saurer Architekt BSA
  • Neubau Sporthalle Sigmaringendorf
    dasch zürn + partner architekten Partnerschaft mbB
  • Guizhou South-Western Monority Ethnic Cultural Center
    West-line Studio

Revista

Outros projetos por Zephyr Architects

Science Valley Office & Clubhouse
Langfang
Pool at Fragrant Hill
Beijing
New Energy Campus Reception Center
Wuhan
Bio-Lake Offices
Wuhan
Donghu Civic Center
Wuhan