Luneurs

shanghai
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Photo © hcreates
Arquitectos
hcreates interior design
Ano
2018
Custo
Undisclosed
Pisos
Undisclosed

Luneurs Boulanger + Glacier is situated in a busy little walking street in the Former French Concession, Shanghai. This French-run neighbourhood store consists of an onsite working bakery and front retail space. Views through to the back-working space allow for the customer to visually interact with the baking process. The front shop space is intimate and compact, combining traditional rustic elements with sleek modern surfaces. The presentation of the baked goodies, combine a more traditional display at the back with a minimalistic "hero product" display on the counter.
Gold highlights, including a large gold convex mirror on the wall reference Luneur/the moon and bring an upmarket touch to the interior. Clean lines and distressed textures feature on the walls, floor and ceiling. The terrazzo floor, inlaid with brass strips, continue these lines, hand-laid piece by piece over a number of days. This attention to detail within the design is also reflected in the passion and quality in the craft of the ice cream and baked product。

Projetos relacionados

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Revista

Outros projetos por hcreates interior design

Zespri
Shanghai
Gemma De Osteria
Shanghai
New Zealand Central
shanghai
Cobra Lily
shanghai
The Clinic
shanghai
Doc's Barbershop
Chengdu