Nanxing Offices

Nanxing
Visualization © LAVA
Visualization © LAVA
Visualization © LAVA
Arquitectos
LAVA
Localização
Nanxing
Ano
2012
Pisos
5-20 Stories

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Projetos relacionados

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Revista

Outros projetos por LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Alemanha
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Alemanha
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Holanda
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Alemanha