Science Valley Office & Clubhouse

 Voltar à lista de projetos
Ano
2011
Custo
Undisclosed
Pisos
Undisclosed

Located in Langfang, this is the startup project of Zhongke Science Valley development.  The complex consists of a clubhouse and an office, which is housed in a plinth and a tower respectively.  The 16-story-tall office is made of floor plates of various configurations, which create setbacks, slots and balconies in the facade.  The program components in the clubhouse, such as administration, conference, exhibition and cafeteria, are connected by walkways, atrium spaces and courtyards, integrating the interior and exterior spaces.

Status: Completed

Client: Wuhan Bio-lake Commission

Building Area: 20,000 sq.m.

Partner-in-Charge: Fu Dong

Principal-in-Charge: Zhong Mingzheng

Project Team: Fu Dong, Zhong Mingzheng, Xu Jun, Xu Lei

Design Period: 2007-2010

Construction Period:2009-2011

Outros projetos por Zephyr Architects

Pool at Fragrant Hill
Beijing
Bio-Lake Reception Center
Wuhan
Wuyuan Hotel and Resorts
Jiangxi
New Energy Campus Reception Center
Wuhan
Humanwell Group Headquarter
Wuhan