照片 © Holger Kehn
图纸 © Plasma Studio
照片 © Michael Pezzei
照片 © Holger Kehn
照片 © Michael Pezzei
照片 © Michael Pezzei
照片 © Michael Pezzei
照片 © Michael Pezzei
照片 © Michael Pezzei
图纸 © Plasma Studio
图纸 © Plasma Studio
图纸 © Plasma Studio

Schäfer Roofscape

 回到项目列表
位置
San Candido/Innichen, 意大利
年份
2014
客户
Private
Design Team
Eva Castro, Ulla Hell, Holger Kehne, Peter Pichler, Maya Shopova, Chuan Wang

Located in the medieval centre of San Candido/Innichen, Schäfer Roofscape is a newly-completed restoration and conversion of a historical building.

The first three storeys house a department store while the upper three storeys serve as four large, independent apartments within the formerly underused attic space.
The building faces a public plaza protected by local regulations, thus, the project focuses on its rear facade. On this west-facing elevation, Plasma Studio explores how slicing and folding can be employed to expand the limits of the ubiquitous pitch roof typology: large glazed balcony slots produce bright, contemporary living conditions and generous exterior expansion space within this dense urban situation. A marked departure from the neighbouring vernacular buildings.

以下出品方的其他项目 Plasma Studio

Circus House
London, Great Britain
Tetris House
San Candido, 意大利
The Crumple Zone
London, Great Britain
Strata Hotel
Sesten/Sesto, 意大利
Hotel Puerta America
Madrid, Spain
International Horticultural Expo
Xi'An