素颜的童话世界 | 多么工作室Atelier d'More

Shanghai
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
照片 © 多么工作室
© 多么工作室
© 多么工作室
建筑师
Atelier d'More 多么工作室
位置
Shanghai
年份
2020
团队
Wei Wang, Le Sheng

The project is located in a village near Disney in Pudong, Shanghai. The client commissioned Atelier d’More to transform a rural residential house into a boutique hotel with 10 rooms. The project consists of a three-storey building with two bungalows and a large courtyard, with a total construction area of 450㎡, which was originally used as residential buildings. The first floor is the living room, kitchen and one bedroom, each of the second and third floor has four rooms, one hall and two bathrooms. We retained the original layout of the first floor and converted the second and third floors into nine guest rooms with private bathrooms.

相关项目

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

杂志

以下出品方的其他项目 Atelier d'More 多么工作室

Spring Grill Bar
Shanghai
Multifunctional Exhibition Center
Shanghai
Womb烘焙工作室 | 多么工作室Atelier d'More
书一·飞鸟集自习室 | 多么工作室Atelier d'More
Shanghai
睡眠研究所 · Arch民宿 | 多么工作室Atelier d'More
Huangmuchang Village