Wheat

Shanghai
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
照片 © Studio DOHO
建筑师
Studio DOHO
地址
Fumin Road, Shanghai
年份
2017
费用
10万 - 100万
楼层
1-5层
团队
Studio DOHO

Healthy living and eating was the driving concept behind new restaurant Wheat. The design of the project reflects the fresh and organic character of the food with a primarily white palette with accents of natural and bronze tones.

Green tiles were used at the organic wine bar, which opens to the terrace offering specialty wine cocktails. A living plant wall frames the mosaic tile at the terrace, creating an intimate seating area outside.

Built-in furniture made from compressed fibre boards subtly referr to wheat grain tones and textures. Hanging text and graphics provide clear wayfinding and make the space light and fun. A multi-use flex space at the back of the restaurant provides a space for pop-up yoga, kids play events and private parties.

相关项目

  • Frozen Yogurt
    Lien Tran Interior Design
  • INDY
    Nader Interior GmbH
  • Haus S
    Lien Tran Interior Design
  • Messe Internorga
    Lien Tran Interior Design
  • Smoooty Bar
    Lien Tran Interior Design

杂志

以下出品方的其他项目 Studio DOHO

POKE POKE
Shanghai
Colca
Shanghai
TIME CAPSULE CAFÉ
Shanghai
BOTECO
Shanghai
ZHIZUO
Beijing
PIE BIRD
Shanghai