Chongqing Jungle

Chongqing
Foto © Xia Zhi
Foto © Xia Zhi
Foto © Xia Zhi
Foto © Xia Zhi
Foto © Xia Zhi
Foto © Xia Zhi
Architetti
Drawing Architecture Studio
Sede
Chongqing
Anno
2020
Cliente
China Merchants Land Limited
Team
Li Han / Hu Yan / Zhang Xintong / Zhang Yuanbo / Li Fengming / Ma Shuyuan / Li Gezi / Yi Yanqi / Sun Tianzhi

With the unique urban landscape of Chongqing as the theme, DAS created a large mural Chongqing Jungle for ECOOL Creative Park. The city of Chongqing is filled with vernacular spectacles. The mural is a portrait for the city with many local landmarks. A combination of axonometric projection and one-point perspective is adopted in the drawing. Each detail is depicted by axonometric projection, which provides flexible viewpoints and maintains the space continuity. For the overall composition, the upper half is drawn from a low angle while the bottom half from a high one. The projection is made from the edge of the drawing to the center, creating a hidden focal point in the center of the drawing.

Progetti collegati

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Rivista

Altri progetti di Drawing Architecture Studio

Apartments of Hao
No Man's Walk
Beijing
Free Balcony An
Beijing
The Samsara of Building No.42 on Dirty Street
ORIGINALFRESH The Grand Summit Beijing
Beijing