Lunuers Community

Shanghai
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Fotografia © hcreates
Architects
hcreates interior design
Adreça
888 Huashan Lu, 200040 Shanghai
Any
2019
Pisos
1-5 pisos

Our latest project for one of Shanghai's best bakeries, Luneurs. This tree-lined spot in the former French Concession was destined for a lively community hangout. The brushed stainless steel and white marble countertops highlight the production focus of this bakery. Balancing this are softer natural finishes and textures of wood and brick providing a link to the artisanal history of the bakery. Walnut window frames and a large product window to the exterior invite in the passerby. Raw concrete walls, vertical white tiles, and their signature concave mirror and hand-laid terrazzo floor, reference the first shop.
Co-founder and head designer Hannah Churchill says “One of the happy material finds of this project was the backside of the terracotta-colored bricks used on the walls. They provided such a creative texture and warmth to this project.”

Projectes relacionats

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Revista

Altres projectes per hcreates interior design

Zespri
Shanghai
Gemma De Osteria
Shanghai
New Zealand Central
Shanghai
Cobra Lily
Shanghai
Luneurs
Shanghai
The Clinic
Shanghai