Nanxing Offices

Nanxing
Visualisierung © LAVA
Visualisierung © LAVA
Visualisierung © LAVA
Architekten
LAVA
Standort
Nanxing
Jahr
2012
Stockwerke
5–20 Stockwerke

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Dazugehörige Projekte

  • Umnutzung Schuhfabrik in 14 Wohnungen Winterthur ZH
    Graf Biscioni Architekten
  • Moritz M-store
    External Reference
  • Jané Winestore
    External Reference
  • Jiu Ke Shu Future Arts Center
    iGuzzini
  • Casa CCFF
    INGENI

Magazin

Andere Projekte von LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Deutschland
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Deutschland
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Niederlande
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Deutschland