Light Residence

Shanghai
Architecten
Interval Architects
Locatie
Shanghai
Jaar
2019

The major challenge of the project is how to resolve the problem of lack of lighting in the apartment, which is in one of old residential building with small windows, located in downtown Shanghai. Artificial light membrane was used at various places of the apartment to mimic the effect of natural light. This works together with the minimal use of color and materials in the flat to achieve a poetic beauty.

Gerelateerde projecten

  • Neubau Staatsanwaltschaft Ulm
    Schulz und Schulz
  • Studie Crusch
    CAVIGELLI & ASSOCIATES AG
  • Wohnungsbau "Wilhelms IX" Wiesbaden
    BGF+ Architekten PartGmbB
  • London Kensington
    TERRAZA BALEAR SL
  • Son Paraiba
    TERRAZA BALEAR SL

Magazine

Andere projecten van Interval Architects

1/2 Stadium
Beijing
Rollercoaster
Beijing
Yurt Villa
Zhangye
Raffles Kindergarten Complex
Huailai
Tower of Bricks
Hengshui
Botanic Exhibition Greenhouse
Hebei